TennisGRÆS

NKI er din professionelle samarbejdspartner. Ingen slår vores græs!

Græsset:

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller jeres hotel og feriecenter, går med tanker om, at kunne tilbyde medlemmer og gæster spille tennis på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet.

Når vi siger, at vi er partner, er det fordi, vi mener det. Vi vil gerne være mere end din leverandør, hvilket også afspejles i vores meget høje prioritering af din bane, også efter installationen.

Vi har vore egne montageteams, som kører i hele landet og vi tillægger det meget stor betydning at vore installationer, hele tiden, fremstår i en stand, som svarer til græssets høje kvalitet.

Derfor skal du påregne at NKI, med jævne mellemrum, aflægger din bane et besøg og kommer med en løbende tilbagemelding om din banes tilstand, ligesom vi altid er interesseret i en vedvarende dialog omkring konkrete ting som vedligehold, status på indfyld osv.

Øer Maritime Ferieby

NEWGRASS ®:

Vores bedste kunstgræs til tennis.

En tennisgræs specielt udviklet til at tilfredsstille de krav som stilles af både professionelle samt amatører, til at opfylde de spillemæssige egenskaber.


Takket være strukturen, tætheden, samt densiteten af fibren, sammenholdt med den indgående testfrekvens som LimontaSport løbende udfører på deres eget laboratorium, kan vi med NEWGRASS® tilbyde en tennisgræs som er certificeret og godkendt til elite af ITF® (International Tennis Federation).

TangoTurf 20 ®:


En kunstgræs som kan anvendes til både multisport og tennis.

Perfekt til skoler, feriecentre og hoteller, hvor man ønsker en belægning som ikke kun er tennisoptimeret, men også tænkes anvendt til f.eks. fodbold, håndbold og basket.

NKI tilbyder naturligvis altid individuel opstregning i farver efter ønske fra dig.