INDFYLD

NKI er din professionelle samarbejdspartner. Ingen slår vores græs!

Multisportsbaner er oftest det man betegner som ”2. generation”.

Det betyder at indfyldet kun består af kvartssand.

Fordelen herved er at installationen kan anvendes til alle typer sport, lige fra fodbold og basket til håndbold, hockey og tennis.

Skulle der derimod være klarhed over at banen ikke skal anvendes til andet end fodbold, er der de samme muligheder, som på fullsize banerne, for at optimere underlagets spillemæssige egenskaber og dermed gøre sin multisportsbane til 3. generation.

Dette betyder at der er sand i det det nederste lag af kunstgræsset og at der så yderligere er en af nedenstående indfyldstyper i systemet.

For at dette skal kunne fungere, skal græstypen dog være Xpert33.

NYHED!!

InfillPro Geo Special2®:

100 % organisk indfyld som fremstår meget autentisk, i forhold til en naturlig græsbane. Idéen bag udviklingen af denne indfyldstype er at kombinere den flygtige kork med kokosfibre, således der opnås en bedre binding i indfyldet.
Blandingsforholdet af de enkelte elementer er tilpasset det nordiske klima. 

Med InfillPro Geo Special2® er NKI i stand til, at tilbyde en kunstgræsbane, som er så miljømæssig bæredygtig så den er 100 % genanvendelig!! Lige fra bunden til det samlede system. InfillPro Geo Special2® venter stadig på den første installation i Danmark, men der er allerede nu over 10 succesfulde installationer i Norge.

Fordele:

100% organisk = Bæredygtighed.
Autentisk og æstetisk meget tæt på jord.
Fremragende spillemæssige egenskaber
Lugtfri
Indgår i mange FIFA certificerede systemer

Ulemper:
Højere pris end den helt konventionelle indfyldstype (ELT).

NYHED!!

InfillPro X-Tre®:

En helt ny type indfyld som består af SBR gummi som er indkapslet i polyurethan (PU).
Granulatet er lavet i uensartede fragmenter, således opslag og spredning er minimeret, idet gummigranulatet “binder sig”.
InfillPro X-tre® er ligeledes udviklet specielt til den nye FIFA 2015 Handbook, hvori man på systemer som er kategoriseret som Quality Pro, også måler opslag af indfyld, når der spilles på systemet.

I kraft af at SBR-gummiet er indkapslet i PU, er afledningen af metaller i drænvand fra InfillPro X-Tre® alle under detektionsgrænsen. Der kan kun spores Zink i indfyldet og værdien herfor er ca. 50% af værdierne i forhold til almindelig sort SBR.


InfillPro X-Tre® er allerede en del af flere FIFA Quality og FIFA Quality Pro systemer. Denne indfyldstype er bl.a. en del af FIFA systemet på banen i Nr. Åby på Fyn. Denne bane er, i kombination med filterløsningen fra LB Watertech, anlagt så drænvandet fra banen er renere end regnvand. Vi inviterer altid gerne på en fremvisning.

Fordele:
– Miljøoptimeret i forhold til afledning af metaller og spredning af granulat.
(Rekvirer gerne rapport Udvanding af metaller 7746321 Dansk Teknologisk Institut.)
– Lugtfri.
– Bevarelse af de optimale spillemæssige egenskaber til fodbold som opnås med SBR.
– Lavere pris end andre alternative indfyldstyper
(TPE, Virgin EPDM og Organiske indfyldstyper)
– Mulighed for differentiering ift. helt traditionelle kunstgræsbaner.

Ulemper:
– Højere pris end den helt konventionelle indfyldstype (ELT).

SBR-Gummi:

Den helt konventionelle infyldstype, som forefindes i langt de fleste kunstgræsbaner i Danmark.


SBR-gummi er et granulat af brugte dæk til biler som er forarbejdet til brug som indfyld i både multisport, samt full-size fodboldbaner. Med dette infyld tilbyder vi utallige både FIFA* samt FIFA** -systemer og langt de fleste, som har prøvet at spille på en 3. generations kunstgræsbane, har stiftet bekendtskab med det.

Fordele:
Veldokumenterede spillemæssige egenskaber.
Mange referencer til besigtigelse.
Prisrigtigt.

Ulemper:
Kan blive varmt og lugte af gummi om sommeren.
Fremstår ikke så autentisk som organiske indfyldstyper.

Kunstgræs til Crossfit.
Filmen er fra CrossFit Hobro.
NKI har kunstgræsset, som er skræddersyet til CrossFit. Den rå og benhårde træningsform stiller tilsvarende krav til udstyr og omgivelser. Kunstgræsset udmærker sig ved at have en ekstremt høj slidstyrke, tåler store belastninger og er perfekt til f.eks. træning med f.eks. slædetræk osv.
Garanti
LimontaSport yder 8 års garanti på Xpert33
Vedligeholdelsesaftale
NKI tilbyder meget gerne en vedligeholdelsesaftale af din multisportsbane med luftning og genindfyld i en frekvens som passer til dit behov. Kontakt os for et forslag