Multisportsgræs

NKI er din professionelle samarbejdspartner. Ingen slår vores græs!

I multisportsanlæg er behovet for kunstgræstypen lige så forskelligt som de sportsgrene de skal bruges til og varierer lige så meget som typen af brugere.

Derfor tilbyder NKI en komplet portefølje af produkter, således du har mulighed for, at tilpasse din belægning til præcis den brugerflade og de sportsgrene som skal dyrkes på banen:

Xpert33

Absolut den helt optimale kunstgræs til multisport. Denne type kunstgræs er et såkaldt monofilament og splitter ikke over tid, som mange af de konventionelle fibertyper til dette brug.

På denne kunstgræs gives 8 års produktgaranti og det er vi ikke bange for. Fibertypen er udviklet og testet til at bære en belastning og et varigt slid, som er over den dobbelte frekvens af de bedste kunstgræstyper til 3. generations fullsize baner.

PU-Backing

Alt kunstgræs til fodbold fra NKI leveres med PU-Backing frem for den normale Latex UDEN MERPRIS, hvilket betyder:
I forhold til Latex-backing betyder det:
Mere slidstærk: PU-backing afvasker ikke over tid og er dermed en væsentlig forbedring af backingens egenskaber til at ”låse” fibren.
Mere miljøvenlig: PU-backing gør det samlede tæppe 100 % genanvendeligt, når belægningen skal skiftes. Produktion af tæppet kræver mindre energi og i kraft af, at der ikke forekommer afvaskning af backingen over tid, er nedsivningen fra belægningen formindsket.

All-Round


Kombinationen af multisportsgræs og landskabsgræs, som giver mulighed for at tilgodese både det æstetiske med det funktionelle.

I denne type kunstgræs skal påregnes indfyld af ca. 5 kg. kvartssand/m2.

Bruges græsset indendørs kan indfyld evt. udelades.

TangoTurf 20


Den gode og helt traditionelle kunstgræs til multisportsbaner.

Kan anvendes til både fodbold, håndbold, basket, tennis osv.

Det sikre valg når du ønsker kombinationen af en gennemtestet kunstgræs med masser af gode referencer til en rigtig god pris.

 

X-treme 24 mm (non-infill)


Denne type kunstgræs er udviklet og optimeret specielt til indendørs installationer. Bl.a. små fodboldarenaer, multibaner og lignende arealer hvor støvgener fra sand-indfyld kan være et problem.

24 mm monofilament med en fibertæthed, der ikke kræver sand-indfyld. Der kan evt. tilføjes shockpads for bedre stødabsorbering.

Kunstgræs til Crossfit.
Filmen er fra CrossFit Hobro.
NKI har kunstgræsset, som er skræddersyet til CrossFit. Den rå og benhårde træningsform stiller tilsvarende krav til udstyr og omgivelser. Kunstgræsset udmærker sig ved at have en ekstremt høj slidstyrke, tåler store belastninger og er perfekt til f.eks. træning med f.eks. slædetræk osv.
Garanti
LimontaSport yder 8 års garanti på Xpert33
Vedligeholdelsesaftale
NKI tilbyder meget gerne en vedligeholdelsesaftale af din multisportsbane med luftning og genindfyld i en frekvens som passer til dit behov. Kontakt os for et forslag