FODBOLDGRÆS

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole vil kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet.

SoccerPro Hero Shape®

Nyeste udvikling fra Limonta Sport og produktet fra allerøverste hylde.

En revolutionerende geometri i fibret, garanterer en meget høj slidstyrke og en flot visuel dæknink og tæthed i spillefladen.
Hero Shape er skabt til at imødekomme den professionelle spillers behov og kombinerer spillemæssige egenskaber med slidstyrke, således du er sikret en konstant præstation over tid.

Se video her 

SoccerPro Duo Shape

SoccerPro Duo Shape er det perfekte produkt til specielt kommunale fodboldbaner, hvor brugsfrekvensen er høj og der samtidig fordres suveræne spillemæssige egenskaber.

Kombinationen af de to fibertyper sikrer ensartet boldrul samt eliminerer de potentielt svage steder i et U eller V fiber, hvor disse typer over tid oftest brydes de samme steder.

Slidstyrken i Duo Shape er uhørt høj, og denne type kunstgræs opfylder BÅDE de spillemæssige krav til FIFA** samt de krav som stilles til styrken i et FIFA* system. Ligesom vores øvrige sportsgræstyper leveres Duo Shape naturligvis med den miljø- og slidoptimerede PU-backing som standard.

PU-backing

Alt kunstgræs til fodbold fra NKI leveres med PU-Backing frem for den normale Latex UDEN MERPRIS, hvilket betyder:
Mere slidstærk: PU-backing afvasker ikke over tid og er dermed en væsentlig forbedring af backingens egenskaber til at ”låse” fibren.
Mere miljøvenlig: PU-backing gør det samlede tæppe 100 % genanvendeligt, når belægningen skal skiftes. Produktion af tæppet kræver mindre energi og i kraft af, at der ikke forekommer afvaskning af backingen over tid, er nedsivningen fra belægningen formindsket.

SoccerPro Diamond²®

En halvmåneformet centerforstærket fiber, som er den helt prisrigtige løsning til en FIFA Quality installation.

Det er en æstetisk meget flot tofarvet kunstgræs, som til fulde indfrier de forventninger som spillere, trænere og beslutningstagere stiller til en kunstgræsbane.
SoccerPro MF Diamond ® er også udviklet specielt med henblik på høj genrejsningevne og fibertæthed, således at slidstyrke, minimering af vedligehold og fodboldfunktionelle egenskaber går op i en højere enhed. Denne græstype er den perfekte kombination af et high-end produkt og begrebet ”value for money”. Blandt mange installationer er SoccerPro MF Diamond ® installeret på 13.000 m² med drænmåtte på Kalvøen i Frederikssund.

Klik her for en samlet liste over referencerne i det meste af verden. Du kan se udtalelser for vore installationer under referencer.

Non-Infill kunstgræssystem

Sportisca 3-lags kunstgræssystem uden indfyld

Når vi taler om Non-Infill så mener vi Non-Infill. Det er IKKE et system som skal suppleres med sand som indfyld, hvorved der reelt set vil være tale om en 2. generationsbane.
Et af de eneste systemer i verden som faktisk opfylder de krav som FIFA stiller til slidstyrke og spillemæssige egenskaber. Dog skal det nævnes at FIFA, pr. definition ikke godkender kunstgræssystemer uden performance-infill (gummi eller lign.)
T-Turf er konstrueret med en fiberteknologi, således at krav til ”skin abrasion” opfyldes og en af de store problemstillinger ved sandfyldte baner omkring hudafskrabninger, kan elimineres.
Fiberkomposition med kerne i slidstærk PA til styrkelse af slidstyrke og yderside i hudvenlig PE til modvirkning af hudafskrabninger:


Når man taler om kunstgræssystemer helt uden indfyld, er dette det bedste produkt på markedet og der tilbydes 5 års produktgaranti.

Sportisca T-Turf system kan leveres i 3 kvaliteter:
– T-Turf S6.09 (Opfylder krav til FIFA Quality)
– T-Turf Pro (Opfylder krav til FIFA Quality)
– T-Turf Revolution (Opfylder krav til FIFA Quality + Fifa Quality Pro)

Kontakt os for laboratorietests Non-Infill.

Læs mere om minimering af mikroplast fra kunstgræsbanen.

Således demonterer vi en udtjent kunstgræsbane
Nordisk kunstgræs import
Fodboldgræsset fra NKI leveres i samarbejde med en af de største producenter af kunstgræs i hele verden.

Limonta Sport har, i Italien, produceret kunstgræs siden 1979, og er kendt for at være en innovativ leverandør af kunstgræs i den højeste kvalitet og er derfor en af de 9 producenter som, på baggrund af FIFAs krav til produktion, kvalitetskontrol, installationserfaring, opbygningskompetencer, organisation, referencer samt generel erfaring, må kalde sig FIFA Preferred Producer.

Denne certificering er din garanti for en leverandør, som altid presser sig selv til, at levere et suverænt produkt.

Garanti
LimontaSport yder 8 års garanti på Xpert33
Cesena vs Milan